Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Logopédia szakkönyvek, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia>Difer A beszédhanghallás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

Difer A beszédhanghallás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

1960 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Difer beszédhanghallás fejlesztése módszertani segédanyag javaslatokat ad az óvodai és iskola tevékenységekbe spontán módon illeszthető játékok és feladatok típusaihoz. A fejlesztés módjához is ötleteket ad a kiscsoportos, illetve egyéni foglalkozásokhoz célszerű gyakorlóanyag felkínálásával.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Difer beszédhanghallás fejlesztése módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak szól, mely a fejlesztési anyag összeállításában segít. Javaslatokat ad az óvodai és iskola tevékenységekbe spontán módon illeszthető játékok és feladatok típusaihoz. A fejlesztés módjához is ötleteket ad a kiscsoportos, illetve egyéni foglalkozásokhoz célszerű gyakorlóanyag felkínálásával. Célja, hogy az óvodapedagógusok és az alsó fokú oktatásban tanítók kompetenciahatárai bővüljenek, és ezzel a nyelvi hibák kialakulását megelőzzék az arra hajlamos gyermekeknél.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…