Főoldal>Játékgyűjtemény, Logopédia szakkönyvek, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia>Difer A beszédhanghallás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

Difer A beszédhanghallás fejlesztése 4-8 éves életkorban – Módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak

2780 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Difer beszédhanghallás fejlesztése módszertani segédanyag javaslatokat ad az óvodai és iskola tevékenységekbe spontán módon illeszthető játékok és feladatok típusaihoz. A fejlesztés módjához is ötleteket ad a kiscsoportos, illetve egyéni foglalkozásokhoz célszerű gyakorlóanyag felkínálásával.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Difer beszédhanghallás fejlesztése módszertani segédanyag óvodapedagógusoknak és tanítóknak szól, mely a fejlesztési anyag összeállításában segít. Javaslatokat ad az óvodai és iskola tevékenységekbe spontán módon illeszthető játékok és feladatok típusaihoz. A fejlesztés módjához is ötleteket ad a kiscsoportos, illetve egyéni foglalkozásokhoz célszerű gyakorlóanyag felkínálásával. Célja, hogy az óvodapedagógusok és az alsó fokú oktatásban tanítók kompetenciahatárai bővüljenek, és ezzel a nyelvi hibák kialakulását megelőzzék az arra hajlamos gyermekeknél.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top