KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Írás, olvasás, Íráselőkészítés, betűtanulás, finommotorika>Difer fejlesztő füzetek Betűfelismerés (Betűtanulás)

Difer fejlesztő füzetek Betűfelismerés (Betűtanulás)

1180 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A biztos betűfelismerés a sikeres olvasástanulás nélkülözhetetlen alapfeltétele. A Difer Betűfelismerés (betűtanulás) füzet a helyes betűalakok rögzítését, felismerését az olvasástanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésével egyidejűleg segíti. Az érdekes, a gyerekek által kedvelt feladatok az örömmel végzett munka élményét nyújtják a tanulók számára.

Leírás

A Difer fejlesztő füzetek célja, hogy biztosítsa az iskolába készülő vagy az iskolát kezdő gyerekek különböző részképességeinek (írásmozgás-koordináció, elemi számolási készség, téri orientáció) egyéni fejlesztéséhez szükséges gyakorlatokat. A Difer Betűfelismerés (betűtanulás) munkafüzet a betűk képének bevésésére helyezi a hangsúlyt, plusz feladatokkal segítve a nehezebben haladókat, és hangulatos feladat lehetőségeket kínálva minden olvasni tanuló gyermeknek.

A feladatok a betűk felismerésének elmélyítésével párhuzamosan az alapkészségeket is erősítik, amelyek szükségesek az eredményes iskolai munkához.

A biztos betűfelismerés a sikeres olvasástanulás nélkülözhetetlen alapfeltétele. A Difer Betűfelismerés füzet a helyes betűalakok rögzítését, felismerését az olvasástanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésével egyidejűleg segíti. Az érdekes, a gyerekek által kedvelt feladatok az örömmel végzett munka élményét nyújtják a tanulók számára.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top