KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Logopédia szakkönyvek, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Tesztek>Difer mappa Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer 4-8 évesek számára

Difer mappa Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer 4-8 évesek számára

7480 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Difer programcsomag diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer célja, funkciója, hogy segítse az eredményes iskolakezdést. A csomag a 8 tesztből álló tesztrendszert és az országos helyzetképet, viszonyítási alapokat, a tennivalókat leíró könyvet, valamint a gyerekek fejlődésének követését szolgáló fejlődési útmutató című füzet kitöltött mintaváltozatát és az írólapot tartalmazza.

Leírás

A Difer diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer célja, funkciója, hogy segítse az eredményes iskolakezdést. A Difer differenciált fejlődésvizsgáló tesztrendszer csomag a 8 tesztből álló tesztrendszert, kézikönyvet és fejlődési útmutatót tartalmaz.

A programcsomag tartalma:- 1 db mappa használati útmutatóval;– 10 db fóliázott színes tesztlap a hétféle alapkészség fejlődésének vizsgálatához;- 1 db rövid difer tesztlap a fejlettség és az iskolaérettség gyors és megbízható mérésére;- 1 db írólap (minta) az írásmozgás-koordináció vizsgálatához;- 1 db “Fejlődési mutató” füzet (minta), aminek évenkénti kitöltésével végigkövethetőek a gyermek fejlődési folyamatai a 4.-től a 8. életév végéig;- 1 db kézikönyv, amely segíti az alkalmazást az országos helyzetkép diagnózisának bemutatásával és a fejlesztés lehetőségeinek, tennivalóinak ismertetésével.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top