KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, beszédkészség fejlesztese, Beszédértés, beszédfejlesztés, Figyelem, koncentráció, Figyelem, koncentráció, Iskola-előkészítő, Logopédia fejlesztő kiadványok>Mit gondolsz? Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás- és beszédfejlesztő játékfüzet 3. – Összehasonlítás, rendezés, elvonás

Mit gondolsz? Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás- és beszédfejlesztő játékfüzet 3. – Összehasonlítás, rendezés, elvonás

1040 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A legalapvetőbb műveletek gyakorlására mutat be feladattípusokat a füzetsorozat: az összefüggések felismerésére és az analógiás gondolkodás fejlesztésére. Egy-egy feladat elvégzésekor a gyermek nemcsak egy gondolkodási műveletet alkalmaz. Így pl. az összefüggések felismeréséig az analízis-szintézis, kiegészítés, összehasonlítás műveletén keresztül jut el. Ez fejleszti a gyermek szókincsét, a nyelvtani rendszer használatát, a szöveg- és képemlékezetet, figyelmet is.

Leírás

A legalapvetőbb műveletek gyakorlására mutat be feladattípusokat a füzetsorozat: az összefüggések felismerésére és az analógiás gondolkodás fejlesztésére. Természetesen egy-egy feladat elvégzésekor a gyermek nemcsak egy gondolkodási műveletet alkalmaz. Így pl. az összefüggések felismeréséig az analízis-szintézis, kiegészítés, összehasonlítás műveletén keresztül jut el. Ez egyúttal fejleszti a gyermek szókincsét, a nyelvtani rendszer használatát, a szöveg- és képemlékezetet, figyelmet stb. A Mit gondolsz? – Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás- és beszédfejlesztő játékfüzet sorozat kötetei: 1. Összefüggés 2. Analógia 3. Összehasonlítás, rendezés, elvonás.

További információk

Szerző

Dékány Judit

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top