Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Figyelem, koncentráció, Logopédia fejlesztő kiadványok>Mit gondolsz? Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás- és beszédfejlesztő játékfüzet 1. – Összefüggés

Mit gondolsz? Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás- és beszédfejlesztő játékfüzet 1. – Összefüggés

790 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A legalapvetõbb mûveletek gyakorlására mutat be feladattípusokat a füzetsorozat: az összefüggések felismerésére és az analógiás gondolkodás fejlesztésére. Egy-egy feladat elvégzésekor a gyermek nemcsak egy gondolkodási mûveletet alkalmaz. Így pl. az összefüggések felismeréséig az analízis-szintézis, kiegészítés, összehasonlítás mûveletén keresztül jut el. Ez fejleszti a gyermek szókincsét, a nyelvtani rendszer használatát, a szöveg- és képemlékezetet, figyelmet is.

Cikkszám: 124 Kategóriák: , Szerző: Dékány Judit

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A legalapvetõbb mûveletek gyakorlására mutat be feladattípusokat a füzetsorozat: az összefüggések felismerésére és az analógiás gondolkodás fejlesztésére. Természetesen egy-egy feladat elvégzésekor a gyermek nemcsak egy gondolkodási mûveletet alkalmaz. Így pl. az összefüggések felismeréséig az analízis-szintézis, kiegészítés, összehasonlítás mûveletén keresztül jut el. Ez egyúttal fejleszti a gyermek szókincsét, a nyelvtani rendszer használatát, a szöveg- és képemlékezetet, figyelmet stb. A Mit gondolsz? – Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás- és beszédfejlesztõ játékfüzet sorozat kötetei: 1. Összefüggés 2. Analógia 3. Összehasonlítás, rendezés, elvonás.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Dékány Judit