Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika>Kép- és szöveggyűjtemény számolni tanuló gyerekeknek II. (Szorzás, osztás)

Kép- és szöveggyűjtemény számolni tanuló gyerekeknek II. (Szorzás, osztás)

1040 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szöveges feladatok megoldása is külön tanulási folyamat. A gyermeknek az ilyen példák megoldásához a neki megfelelõ absztrakciós utat kell bejárnia. E cél megvalósításához nyújt segítséget a gyakorlófüzet. A füzet diszkalkulia megelõzéséhez, illetve terápiához is használható.

Cikkszám: 394 Kategóriák: , Szerző: Dékány Judit

Leírás

A számolni tanuló gyerekeknek az egyik legnagyobb problémát a szöveges feladatok jelentik. Valószínûleg azért, mert elvégzésük a matematikához szükséges képességek, készségek megfelelõ szintû tudását, alkalmazását igénylik. A szöveges feladatok megoldása is külön tanulási folyamat. A gyermeknek az ilyen példák megoldásához a neki megfelelõ absztrakciós utat kell bejárnia. E cél megvalósításához nyújt segítséget a gyakorlófüzet. A füzet diszkalkulia megelõzéséhez, illetve terápiához is használható. Az elsõ kötet az összeadás és kivonási mûveletekkel, míg a második kötet a szorzás és osztás matematikai mûveletekkel foglalkozik.

További információk

Szerző

Dékány Judit

Kategóriák

Go to Top