KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Gyakorlók, fejlesztők diákoknak, Matematika, Matematikai készség, SNI Sajátos nevelési igény>Kép- és szöveggyűjtemény számolni tanuló gyerekeknek I. (Összeadás, kivonás) – Diszkalkulia terápiához is használható

Kép- és szöveggyűjtemény számolni tanuló gyerekeknek I. (Összeadás, kivonás) – Diszkalkulia terápiához is használható

1030 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A számolni tanuló gyerekeknek az egyik legnagyobb problémát a szöveges feladatok jelentik. Valószínûleg azért, mert elvégzésük a matematikához szükséges képességek, készségek megfelelõ szintû tudását, alkalmazását igénylik. A szöveges feladatok megoldása is külön tanulási folyamat. A gyermeknek az ilyen példák megoldásához a neki megfelelõ absztrakciós utat kell bejárnia. E cél megvalósításához nyújt segítséget a gyakorlófüzet. A füzet diszkalkulia terápiához is használható.

Leírás

A számolni tanuló gyerekeknek az egyik legnagyobb problémát a szöveges feladatok jelentik. Valószínûleg azért, mert elvégzésük a matematikához szükséges képességek, készségek megfelelõ szintû tudását, alkalmazását igénylik. A szöveges feladatok megoldása is külön tanulási folyamat. A gyermeknek az ilyen példák megoldásához a neki megfelelõ absztrakciós utat kell bejárnia. E cél megvalósításához nyújt segítséget a gyakorlófüzet. A füzet diszkalkulia terápiához is használható. Az elsõ kötet az összeadás és kivonási mûveletekkel, míg a második kötet a szorzás és osztás matematikai mûveletekkel foglalkozik.

További információk

Szerző

Dékány Judit

Kategóriák

Go to Top