KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Kommunikáció, Nevelés, tanácsadás>Anya, beszélgess velem! – Születés előtti kommunikáció anya és gyermeke között

Anya, beszélgess velem! – Születés előtti kommunikáció anya és gyermeke között

Ft

Elfogyott

Elfogyott

Minden várandós anyuka kacsolatba szeretne kerülni magzatával. Minden nő megtanulhatja, hogyan fejtheti meg magzatának viselkedését. Csak segíteni kell, hogy gyermeke jeleit helyesen értelmezze. Majd megtapasztalja, melyik zenét hallgatja kicsinye a legszívesebben, mire reagál ijedtséggel vagy barátságosan, és hogy a pici odasimul a hasfalhoz, ha az anyuka a pocakját simogatja. Még mielőtt először megpillantaná és megérintené gyermekét, már kialakíthat vele gyengéd kapcsolatot. Lelje Ön is örömét a kilenc hónap alatt agyermekével folytatott beszélgetésben.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1836 Kategóriák: , Szerző: Deákné B. Katalin

Leírás

Minden várandós anyuka kacsolatba szeretne kerülni magzatával. Manapság a nők sokkal tudatosaban élik meg a babavárást, és nem csak kisbabájuk testi fejlődését követik figyelemmel, hanem igyekeznek lelkiekben is a legtöbbet nyújtani számára. Minden nő megtanulhatja, hogyan fejtheti meg magzatának viselkedését. Csak segíteni kell, hogy gyermeke jeleit helyesen értelmezze. Majd megtapasztalja, melyik zenét hallgatja kicsinye a legszívesebben, mire reagál ijedtséggel vagy barátságosan, és hogy a pici odasimul a hasfalhoz, ha az anyuka a pocakját simogatja. Még mielőtt először megpillantaná és megérintené gyermekét, már kialakíthat vele gyengéd kapcsolatot. Lelje Ön is örömét a kilenc hónap alatt agyermekével folytatott beszélgetésben.

További információk

Szerző

Deákné B. Katalin

Kategóriák

Go to Top