KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia, SNI Fejlesztő- és gyógypedagógia, Tesztek>De jó, már én is tudom! Óvodás Sindelar programcsomag – Óvodáskorú és iskolát kezdő gyermekek fejlesztése

De jó, már én is tudom! Óvodás Sindelar programcsomag – Óvodáskorú és iskolát kezdő gyermekek fejlesztése

3200 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A De jó, már én is tudom! óvodás Sindelar program átfogó célja a tanulási zavar megelőzésének, illetve kisiskoláskorban a zavar elmélyülésének megakadályozása. A hasonló eljárások gyakorlatától annyiban tér el, hogy a család és a szakember aktív együttműködésében a szülő szerepe árnyaltabban kidolgozott.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A De jó, már én is tudom! óvodáskorú és iskolát kezdő gyermekek fejlesztését célzó Sindelar program átfogó célja a tanulási zavar megelőzésének, illetve kisiskoláskorban a zavar elmélyülésének megakadályozása. A hasonló eljárások gyakorlatától annyiban tér el, hogy a család és a szakember aktív együttműködésében a szülő szerepe árnyaltabban kidolgozott. A kézikönyv tartalma: elméleti alapvetés, Sindelar koncepció és esetismertetések a tanulásról és tanulási zavarról, vizsgálóeljárás – a részképesség-gyengeségek felismerése, gyakorlóprogram.

További információk

Szerző

B.Sindelar, F.Sedlak

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top