KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, SNI Sajátos nevelési igény, Szövegértés>Hónapról hónapra 4. oszt. I.félév Meixner-módszerű differenciált szövegfeldolgozó munkafüzet

Hónapról hónapra 4. oszt. I.félév Meixner-módszerű differenciált szövegfeldolgozó munkafüzet

1675 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Egy kötetben a munkafüzet könnyebb és a nehezebb változata. A harmadik osztályoshoz hasonló szerkezetű és felépítésű, kétféle nehézségi szintű szövegfeldolgozó feladatokat készítünk, amelyek továbbra is részben írásbeli, részben rajzos feladatok. A szövegfeldolgozó feladatlapok fő funkciója nem változik, de egyre inkább tolódik a hangsúly a könnyebb feladatsorban is a szövegek mélyebb jelentésének megértetése felé. Ehhez intenzív olvasásra van szükség, nem elegendő az áttekintő, felületes olvasás. Ezzel vezetve át a gyerekeket a felső tagozatos irodalomtanulás, illetve szaktárgyi tanulás felé.

Leírás

Egy kötetben a munkafüzet könnyebb és a nehezebb változata. A harmadik osztályoshoz hasonló szerkezetű és felépítésű, kétféle nehézségi szintű szövegfeldolgozó feladatokat készítünk, amelyek továbbra is részben írásbeli, részben rajzos feladatok. A szövegfeldolgozó feladatlapok fő funkciója nem változik, de egyre inkább tolódik a hangsúly a könnyebb feladatsorban is a szövegek mélyebb jelentésének megértetése felé. Ehhez intenzív olvasásra van szükség, nem elegendő az áttekintő, felületes olvasás. Ezzel vezetve át a gyerekeket a felső tagozatos irodalomtanulás, illetve szaktárgyi tanulás felé. A szövegfeldolgozó differenciált munkalapok az értő, az értelmező, a bíráló, kritikai olvasás szintjeit továbbra is gyakoroltatva tovább is lép az alkotó, kreatív olvasás szintjére, ahol a gyerek a szövegből kilépve a fantázia szintjén továbbgondolja a szöveget, s saját világába építi, olvasztja azt. A munkafüzet használatát borítékos feladatrendszer segíti.

További információk

Szerző

Csorba József, Damó Eszter

Kategóriák

Go to Top