Főoldal>Figyelem, koncentráció, Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés, Nevelés, tanácsadás, Óvodapedagógia>Csodaország – Játékos gondolkodás, tanulás különböző képességű gyerekeknek

Csodaország – Játékos gondolkodás, tanulás különböző képességű gyerekeknek

2950 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv több figyelmet és segítséget ad a szülőnek, hogy időben észrevegyék a gyermekük viselkedésében tapasztalható változásokat, problémákat. A könyvben tételesen felsoroltuk a leggyakoribb problémák jellemző tüneteit, ami magyarázatot adhat Önnek gyermekük viselkedésére. A Csodaország sorozat legújabb kötete arra hívja fel a szülők figyelmét, hogyan segíthetik leghatékonyabban gyermekük iskolai felkészítését, hogyan korrigálhatják gyermekük időben észrevett fejlődési hiányosságait.

Leírás

A Csodaország játékos gondolkodás, tanulás könyv több figyelmet és segítséget ad a szülőnek, hogy időben észrevegyék a gyermekük viselkedésében tapasztalható változásokat, problémákat. A könyvben tételesen felsoroltuk a leggyakoribb problémák jellemző tüneteit, ami magyarázatot adhat Önnek gyermekük viselkedésére. A Csodaország kötet arra hívja fel a szülők figyelmét, hogyan segíthetik leghatékonyabban gyermekük iskolai felkészítését, hogyan korrigálhatják gyermekük időben észrevett fejlődési hiányosságait.

További információk

Szerző

Deákné B. Katalin

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top