KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érzelmi intelligencia EQ, érzelmi nevelés, Óvodapedagógia, Tehetségfejlesztés>Csillaglesen – Az óvodai tehetséggondozás ösvényein

Csillaglesen – Az óvodai tehetséggondozás ösvényein

2480 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Csillaglesen – Az óvodai tehetséggondozás ösvényein című könyvben  számtalan példát mutatunk be a tehetségcsírák és a tehetségígéretek felismerésére, gazdagító és gyorsító programlehetőségekre, példát adva a sokoldalú és adekvát fejlesztés megvalósításához.

Cikkszám: SP1965 Kategóriák: , , Szerző: Bosnyák Viktória

Leírás

Ágoston Valéria óvodapedagógiai kézikönyve a tehetséggondozás óvodai lehetőségeinek bemutatásán túl kitekint arra is, hogy a mivé fejlődhet és bontakozhat ki a jövőben a fejlődésében megtámogatott kisgyermek.

Lelkesít, jövőképet ad a kézikönyv abban a vonatkozásban, amelyet az óvodapedagógus lelkiismeretes nevelőmunkájának következményeként kimutathat. Igaz, hogy a 3–7 éves korban ez még nemigen látható, de megérezhető, és a kimenet utáni nyomon követés választ, megelégedettséget, sikert könyvel el. A befektetett támogató nevelő-fejlesztő munka meghozza a sikereket, mind a tehetségígéretnek kimutatott egyénnek, mind a róla gondoskodó nevelőnek.
A Csillaglesen – Az óvodai tehetséggondozás ösvényein című könyvben  számtalan példát mutatunk be a tehetségcsírák és a tehetségígéretek felismerésére, gazdagító és gyorsító programlehetőségekre, példát adva a sokoldalú és adekvát fejlesztés megvalósításához. Megosztjuk olvasóinkkal többéves empirikus vizsgálatainak eredményeit is, mely az érzelmi intelligencia kutatására fókuszál.
„Keresem minden gyermek titkát, és kérdezem: hogyan segíthetnék abban, hogy   ÖNMAGA lehessen.” (Janus Korczak)

Ágoston Valéria: Csillaglesen – Az óvodai tehetséggondozás ösvényein

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top