KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Csalafinta város – Ismeretterjesztő munkafüzet 4-6 éveseknek

690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Csalafinta város ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely egy aranyos városon keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.

Az írás-előkészítés alapozását segíti a helyes ceruzafogás elsajátítása, a sok vonal áthúzása, a színezések, és a már 4-5 évesektől elvárható formák rajzolása. A térképen síkban, madártávlatban történő eligazodás jól fejleszti az iskola előtt álló gyermekeknél a későbbi tájékozódást a térbeli és digitális világban. A kis térkép segít egy sajátos látásmód alapozásában: részlet megtalálása a nagy egészben.

Leírás

Irka és Cerka ismét sok-sok játékra hívja a kis olvasót. A csalafinta város lapjain a gyermek olyan tárgyakkal, élethelyzetekkel találkozhat, amelyek átélt élményekre, valós tapasztalatokra épülnek. A szituációs játékokkal gyarapszik a gyermeki szókincs, nyelvi képesség, kifejezőképesség, mondatalkotás, és a kérdésekre adott helyes válaszokkal ragozásuk javul. Az alkotás örömét átélhetik a gyermekek, miközben találós kérdésekre keresik a válaszokat, meséket fejezhetnek be, vagy rajzokat készíthetnek. A társasjátékok között találhatunk egyszerűbb és bonyolultabb feladathelyzeteket, de az egyéni siker mellett társainknak is segíthetünk. A múltból megmaradt cégérek, a mindennapjainkban jelenlévő piktogramok rendkívül fontos információhordozók. Az írás-előkészítés alapozását segíti a helyes ceruzafogás elsajátítása, a sok vonal áthúzása, a színezések, és a már 4-5 évesektől elvárható formák rajzolása. A térképen síkban, madártávlatban történő eligazodás jól fejleszti az iskola előtt álló gyermekeknél a későbbi tájékozódást a térbeli és digitális világban. A kis térkép segít egy sajátos látásmód alapozásában: részlet megtalálása a nagy egészben. Ezek egyszerű jelzések, de új irányt mutathatnak gyermekeink gondolkodásában. A meghallgatásra javasolt gyönyörű dallamok mind kapcsolódnak az oldal témájához, az ott szereplő gondolatokhoz.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top