KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok>Figyelem, koncentráció, megfigyelés, Gyorsasági játékok, Kártyajátékok>Cridanimo Állati hangos kártyajáték – Megfigyelés, gyorsaság, gyors reagálás

Cridanimo Állati hangos kártyajáték – Megfigyelés, gyorsaság, gyors reagálás

2790 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Cridanimo kártyajáték a megfigyelés, a gyorsaság és a gyors reagálás játéka. Ebben a készségfejlesztő kártyajátékában a gyors megfigyelés és különbség észlelés a győzelem alapja. A kártyalapok alapján állathangokat kell utánozni a kártyalap megnyeréséhez. Bár a lapok hasonlónak látszanak, mégsem ugyanaz a feladat! Ajánlott 6-99 éveseknek.

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Ajánlott életkor: 6-99 éves korig. Játékosok száma: 2-6 játékos. A játék tartalma: 42 kártyalap.
A játék célja: A leggyorsabban utánozni az állatok hangjait, és a legtöbb kártyát gyűjteni.
A játék előkészítése: Keverjük össze a kártyákat és helyezzük őket képpel lefelé fordítva az asztal közepére egy pakliba.
Játékszabály: A legfiatalabb játékos kezd. Felfordítja a felső kártyát a pakliból, és képpel felfelé az asztal közepére teszi. Majd utánozza a kártyán látható állat hangját. Kezdődhet a játék. A következő játékos a felső lapot felhúzza a pakliból, és képpel felfelé az előző tetejére helyezi:
Ha ez a kártya páros számú állatot ábrázol: az első játékos, aki utánozza az állat hangját megnyeri a lapot, és képpel felfelé maga elé teszi.
Ha ez a kártya páratlan számú állatot ábrázol: az első játékos, aki utánozza az előző kártyán szereplő állat hangját, és képpel felfelé maga elé teszi.
Ha egy játékos téved, és rossz állat hangját utánozza: elveszti az egyik kártyát, amelyet korábban nyert (ha van), és a pakli aljára teszi.
A játékosok az óramutató járásával megegyező irányban, egymás után fordítják fel az új kártyákat. Nyertes: Ha elfogynak kártyák a pakliból, az a játékos, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte megnyeri a játékot.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top