KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematika, Matematikai készség, Matematikai oktatóprogramok>Cirkuszi mutatványok CD Interaktív matematika 2. osztályosoknak – CD-ről indítható

Cirkuszi mutatványok CD Interaktív matematika 2. osztályosoknak – CD-ről indítható

7000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A jó hangulatú, színes és izgalmas feladatok nemcsak azért készültek, hogy a tanítók munkáját megkönnyítsék, hanem az iskolapadba most bekerült kis-diákoknak is élménnyé varázsolja a matematikával ismerkedést. Az óvoda–iskola átmenetben segít azzal, hogy játékosan szórakoztatóvá teszi a tanórákat, az érdeklődést felkeltő, motivációteremtő erejével egy döntő időszakban segít megteremteni a matematika iránti pozitív attitűdöt, ráébresztve a tanulókat arra, hogy gondolkodni jó és érdekes! Azontúl, hogy a tanítók egy kiváló motivációs eszközt kapnak a kezükbe, a szerző úgy állította össze az animációkat, hogy azokkal remek lehetőség nyílik a differenciálásra, hiszen több tényező (idő, nehézségi fok) is állítható a feladatokban. A kinyomtatható feladatlapok és a módszertani segédletben megjelenő ajánlások a különböző munkaformák (páros, csoport, stb) alkalmazásának lehetőségét segítik elő. A Cirkuszi mutatványok CD interaktív matematika gyűjtemény nagy hangsúlyt fektet a matematikai szövegértés fejlesztésére, a problémamegoldó gondolkodás kialakítására. Az egyes animációk a matematikai tartalmak elsajátításán és a számolási rutin kialakításán kívül hozzájárulnak a tanulók részképességeinek sokoldalú fejlesztéséhez. A CD alkalmas az osztálytermi környezetben (tanórán, napköziben, szakkörön) való használatra és egyéni fejlesztésre, valamint az otthoni izgalmas, de hasznos időtöltésre.

Cikkszám: MK6349-5 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Interaktív Matematika CD-sorozat első része – Gyerekjáték CD – a Ligetbe repítik a gyerekeket. Az elsősöknek készült rész történetei vidámparki környezetben játszódnak, a másodikos rész pedig cirkuszi keretek közt.

A jó hangulatú, színes és izgalmas feladatok nemcsak azért készültek, hogy a tanítók munkáját megkönnyítsék, hanem az iskolapadba most bekerült kis-diákoknak is élménnyé varázsolja a matematikával ismerkedést. Az óvoda–iskola átmenetben segít azzal, hogy játékosan szórakoztatóvá teszi a tanórákat, az érdeklődést felkeltő, motivációteremtő erejével egy döntő időszakban segít megteremteni a matematika iránti pozitív attitűdöt, ráébresztve a tanulókat arra, hogy gondolkodni jó és érdekes! Azontúl, hogy a tanítók egy kiváló motivációs eszközt kapnak a kezükbe, a szerző úgy állította össze az animációkat, hogy azokkal remek lehetőség nyílik a differenciálásra, hiszen több tényező (idő, nehézségi fok) is állítható a feladatokban. A kinyomtatható feladatlapok és a módszertani segédletben megjelenő ajánlások a különböző munkaformák (páros, csoport, stb) alkalmazásának lehetőségét segítik elő. A gyűjtemény nagy hangsúlyt fektet a matematikai szövegértés fejlesztésére, a problémamegoldó gondolkodás kialakítására. Az egyes animációk a matematikai tartalmak elsajátításán és a számolási rutin kialakításán kívül hozzájárulnak a tanulók részképességeinek sokoldalú fejlesztéséhez. A CD alkalmas az osztálytermi környezetben (tanórán, napköziben, szakkörön) való használatra és egyéni fejlesztésre, valamint az otthoni izgalmas, de hasznos időtöltésre.

Tartalom:

számolási készség fejlesztése,
számfogalom,
számok tulajdonságai,
fejszámolás összeadás, kivonás tízes átlépéssel szorzás, osztás,
műveletek sorrendje,
a méréssel kapcsolatos ismeretek fejlesztése,
matematikai szövegértés,
problémamegoldó gondolkodás,
következtető képesség fejlesztése,
tájékozódás síkba és térben,
vizuális figyelem fejlesztése,
alak-háttér differenciáló képesség fejlesztése,
nyomtatható feladatlapok,
oktatói segédlet

Kategóriák

Go to Top