Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Fejlesztő játékok, eszközök>Cikázó golyók – Ügyességi társasjáték

Cikázó golyók – Ügyességi társasjáték

Elfogyott

Sok akcióval és hatékony tanulással kombinált, mozgalmas játék. Ki gyűjti össze a leggyorsabban helyes sorrendben a golyókat? A játékot kártyákkal játsszák, ezek a kártyák mondják meg, hogy a különböző játékvariációkban milyen sorrendben kell begyűjteni a golyókat.
Ajánlott 3 éves kortól.

Cikkszám: 3533 Kategória:

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sok akcióval és hatékony tanulással kombinált, mozgalmas játék. Ki gyűjti össze a leggyorsabban helyes sorrendben a golyókat? Minden játékos egy, az alján rugalmas nyílással ellátott műanyag csövet tart a kezében. A kerek arénában sok piros, zöld, kék és sárga golyó található. A golyók nem csak színükben, hanem a rajtuk lévő számokban is különböznek egymástól. Csak rá kell nyomni az egyik színes golyóra a műanyag hengerrel és a golyó máris a cső belsejébe kerül. Ezt a játékot nem csak a gyerekek élvezik, hanem a felnőtteknek is jó szórakozás begyűjteni a golyókat az arénából! A játékot kártyákkal játsszák, ezek a kártyák mondják meg, hogy a különböző játékvariációkban milyen sorrendben kell begyűjteni a golyókat.
Ajánlott 3 éves kortól.

Tartozékok: 4 db rugalmas gyűjtőnyílással ellátott műanyag henger, 1 db összerakható aréna, 60 db számmal ellátott színes golyó, 55 db kártya feladatokkal, játékleírás

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.