KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Chop! Chop! Macska-egér társasjáték

11990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Chop! Chop! Macska –egér társasjáték a macska részéről egérvadászatból, az egér részéről a menekülésről és a sajtgyűjtésről szól. Társasjáték küzdő ellenfeleknek és együttműködő játékosoknak 6 éves kortól.

Ebben a játékban megállapodás kérdése, hogy ki az üldöző és ki az üldözött. A játékosok választhatnak maguknak játékfigurát. Játszhatják úgy is a társasjátékot, hogy az egerek összefognak a macska ellen, de megvívhatják a kis szürke egerek a maguk egyéni kis csatájukat is.

Leírás

A Chop! Chop! Macska –egér társasjáték a macska részéről egérvadászatból, az egér részéről a menekülésről és a sajtgyűjtésről szól. Társasjáték küzdő ellenfeleknek és együttműködő játékosoknak 6 éves kortól.

Ebben a játékban megállapodás kérdése, hogy ki az üldöző és ki az üldözött. A játékosok választhatnak maguknak játékfigurát. Játszhatják úgy is a társasjátékot, hogy az egerek összefognak a macska ellen, de megvívhatják a kis szürke egerek a maguk egyéni kis csatájukat is. Az egerek menekülés közben sajtot gyűjtenek, az a győztes, aki 10 darab sajtot begyűjt. A macskának nem sok esélye van a győzelemre, annál is inkább nincs, mert ő nem sajtot gyűjt, hanem egeret. Ám ha az előtt kapja el a kis szürkét, mielőtt az összeszedte volna  a maga 10 db sajtját a játék az egér vereségével ér véget. Mégis csak lehet győztes a macska? Dobókockákon dől el, ki hova léphet, a lépések után pedig a kis kártyalapról derül ki, hogy még mit tehet, vagy mit kell tennie a játékosnak. Edények törnek, macska ül az asztalon, az egér visszabújik az egérlyukba — igazán kalandos és bohókás társasjáték, ami kis taktikát, de nagy eligazodást kíván a játéktér kockáin és lapkáin.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top