KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Hiperaktivitás ADHD, Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia, Pszichológia>Zűr-zavaros gyermek – Az érzékelési rendellenesség felismerése és kezelése

Zűr-zavaros gyermek – Az érzékelési rendellenesség felismerése és kezelése

4850 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Alapvető könyv, ami korszerűen magyarázza az érzékelési rendellenességet, és – gyógyszermentes szemléletével – reményt nyújt a szülőknek. Túlérzékenységet vagy érzéketlenséget megérintéskor vagy megmozdításkor? Vágyakozást az ingerekre? Gyenge ingerületfelismerést?

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Alapvető könyv, ami korszerűen magyarázza az érzékelési rendellenességet, és – gyógyszermentes szemléletével – reményt nyújt a szülőknek. Túlérzékenységet vagy érzéketlenséget megérintéskor vagy megmozdításkor? Vágyakozást az ingerekre? Gyenge ingerületfelismerést? Szokatlanul magas vagy alacsony aktivitást? Problémákat a testtartással vagy mozgáskoordinációval? Gyakran ezek az első jelei az érzékelési rendellenességnek (SDP) – egy gyakori, de sokszor félrediagnosztizált problémának, melyben a központi idegrendszer félreérti az érzékszervektől kapott üzeneteket. A zűr-zavaros gyermek érthető, világos ismereteket nyújt szülőknek és szakembereknek, a gyermekek számára pedig gyógyszermentes megközelítésből ajánl kezelést.

Kategóriák

Go to Top