KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Játékgyűjtemény, Mozgás, sport, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Művészetek, zene, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan, Zene, ének, hangszer>Így tedd rá! Táncos mozgásfejlesztés az óvodában óvoda- és táncpedagógusok részére – CD melléklettel

Így tedd rá! Táncos mozgásfejlesztés az óvodában óvoda- és táncpedagógusok részére – CD melléklettel

2100 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az egész évre kidolgozott részletes tanmenet már bizonyított a gyakorlatban. Az Így tedd rá! kötet tanmenetének nagy erénye, hogy akár átvehető egy-az egyben. Akár ötleteket merítve alakíthatunk ki saját munkamenetet. Az Így tedd rá! –  Táncos mozgásfejlesztés az óvodában óvoda- és táncpedagógusok részére című könyv megismertet új játékokkal, gyakorlatokkal és módszertani elemekkel.

Leírás

Kedves óvodásokkal, kisiskolásokkal foglalkozó pedagógus! Ha Önt a következő kérdések foglalkoztatják: Hogyan tudnám felfrissíteni gyermekjáték repertoáromat? Hogyan tudnám érdekesebbé tenni óráim? Milyen módszerrel tudom hatékonyan átadni énekes-táncos tudásom? Akkor az Így tedd rá! kötetben olyan kiváló könyvre akadt, melyben számtalan választ talál. Az egész évre kidolgozott részletes tanmenet már bizonyított a gyakorlatban, szerzője Budainé Balatoni Katalin számos óvodással szerettette meg a magyar énekes-táncos hagyományt. Jövőnk zálogai a jókedven, örömön kívül egy életre szóló tudás alapjait is elsajátították. Megérezték milyen egy közösség tagjának lenni, hogyan kell együttműködni, segíteni, egy csoportban helyesen viselkedni. A mindennapi életünket szervező ritmus testük részévé vált. Képesek egyszerre énekelni és táncolni. Egyszóval nemcsak testi erejük, test-tudatuk, de gondolkodásmódjuk, értelmi képességeik is nagyban fejlődnek. A tanmenet nagy erénye, hogy akár átvehető egy-az egyben. Akár ötleteket merítve alakíthatunk ki saját munkamenetet. Az Így tedd rá!  Táncos mozgásfejlesztés az óvodában óvoda- és táncpedagógusok részére című könyv megismertet új játékokkal, gyakorlatokkal és módszertani elemekkel. Praktikus olvasnivaló mindazoknak, akik óvodás, kisiskolás gyermekeknek oktatnak népi gyermekjátékokat, néptáncot.

További információk

Szerző

Budainé Balatoni Katalin

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top