KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Nevelés, tanácsadás, Pszichológia>Belső utazás gyerekekkel – A gyermekedben rejlő csodálatos lehetőségek felszabadítása

Belső utazás gyerekekkel – A gyermekedben rejlő csodálatos lehetőségek felszabadítása

2250 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv egyszerű, csodálatos és könnyen alkalmazható gyakorlati eszközöket kínál az 5 és 12 év közötti gyerekek "belső utazásához". Ezzel a módszerrel segíthetünk gyermekeinknek érzelmi gátjaik megtalálásában és oldásában; testi betegségeik vagy lelki fájdalmaik meggyógyításában; a bennük rejlő csodálatos és végtelen lehetőségek felfedezésében, és abban, hogy megtapasztalhassák saját zsenialitásukat, belső bölcsességüket, s így a szemükben örökre megmaradjon az a ragogó, tiszta fény, ami az élet örömét, a boldogságot sugározza felénk. Ajánlott szülőknek, nevelőknek, pedagógusoknak.

Cikkszám: 2041 Kategóriák: , Szerző: Brandon Bays

Leírás

A könyv egyszerű, csodálatos és könnyen alkalmazható gyakorlati eszközöket kínál az 5 és 12 év közötti gyerekek “belső utazásához”. Ezzel a módszerrel segíthetünk gyermekeinknek érzelmi gátjaik megtalálásában és oldásában; testi betegségeik vagy lelki fájdalmaik meggyógyításában; a bennük rejlő csodálatos és végtelen lehetőségek felfedezésében, és abban, hogy megtapasztalhassák saját zsenialitásukat, belső bölcsességüket, s így a szemükben örökre megmaradjon az a ragogó, tiszta fény, ami az élet örömét, a boldogságot sugározza felénk. Ajánlott szülőknek, nevelőknek, pedagógusoknak.

További információk

Szerző

Brandon Bays

Kategóriák

Go to Top