Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Memória, Olvasás, írás>Brainbox ABC – Memória társasjáték

Brainbox ABC – Memória társasjáték

3590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Brainbox – ABC társasjáték segítségével játékosan ismerkedhetsz meg az ABC-vel. Csak a megfigyelőképességed és a memóriád kell hozzá! Koncentrálj és jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán lévő képről, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. Ha jó megfigyelő vagy, a legtöbb kártya nálad landol, és a játékot megnyered! Ajánlott 4 éves kortól.3590

Cikkszám: 1688 Kategóriák: ,

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Brainbox – ABC társasjáték segítségével játékosan ismerkedhetsz meg az ABC-vel. Csak a megfigyelőképességed és a memóriád kell hozzá! Koncentrálj és jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán lévő képről, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. Ha jó megfigyelő vagy, a legtöbb kártya nálad landol, és a játékot megnyered! Ajánlott 4 éves kortól.

A Brainbox játékok népszerűek úgy a gyerekek körében, mint a családok és tanárok között is, mert nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben. Fejleszti a memóriát. Iskolai fejlesztéshez is ajánljuk.

Ez az egyszerű játék minden korosztály számára könnyen érthető, többen vagy akár egyedül is játszható.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…