KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Kommunikáció, Oktatási segédeszközök, SNI oktatóprogramok>Boardmaker Speaking Dinamically Pro v6 EN Boardmaker PCS és AAC

Boardmaker Speaking Dinamically Pro v6 EN Boardmaker PCS és AAC

Elfogyott

Boardmaker ® ??with Speaking Dinamically Pro tartalmazza a Boardmaker ® ??Plus! összes jellemzőjét, beleértve a 44 nyelven támogatott szimbólum könyvtárakat – magyar nyelven is. Célja a beszédzavarral, nyelvi fogyatékossággal élő személyek kommunikációjának támogatása. Egy rendkívül hatékony eszköz, könnyű megérteni, kiváló minőségű, természetes hangzású RealSpeak hangokkal. Szállítás 2-3 hét.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Boardmaker PCS és AAC – szimbólum alapú kommunikációs, oktatási szoftver egy rendkívül rugalmas és hatékony, felbecsülhetetlen értékű eszköz a képi kommunikációban mind a szülők, tanárok, terapeuták számára. A sajátos nevelési igényű gyermekek számára a Boardmaker felbecsülhetetlen értékű eszköz. Mit lehet létrehozni a Boardmakerrel? Képekből álló napi menetrendet, kommunikációs könyvet, interaktív tevékenységet, beszéd táblákat, és így tovább! Hol használható a Boardmaker? Bárhol! Boardmakert használják inkluzív osztályban, gyógypedagógiai osztályban, logopédiai foglalkozáson, közösségben és otthon. Mikor a leghasznosabb a Boardmaker? Ha a tanulóknak élvezetes tanulást és differenciált oktatást szeretne. A Boardmaker adaptálhatóvá teszi a tananyagokat és megteremti az oktatás támogatását gyorsan és egyszerűen.

Kategóriák

Go to Top