KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Megismerő játékok, Oktatási segédeszközök>Biztonság és baleset megelőzés DV20803

Biztonság és baleset megelőzés DV20803

6460 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Hogy hogyan vigyázzunk testi épségünkre? Ez egy nehéz kérdés, főleg a gyerekek számára, akik azt hiszik, hogy a világ egy nagy játszótér. A játék segít megtanítani, hogy hogyan kerüljük el a különböző veszélyforrásokat, és hogy biztonságosan végezzük mindennapi tevékenységünket.
A helytelen viselkedési formát ábrázoló képkártyát párosítják a helyes viselkedési formát ábrázoló képkártyával.

A készlet tartalma:
34 db képkártya 9×9 cm-es (amik 17 különböző szituációt ábrázolnak 17 „jó” és 17 „rossz” döntéssel), pedagógiai útmutató, önellenőrző rendszer.
Praktikus tároló kofferban.

Cikkszám: DV20803 Kategóriák: ,

Leírás

Hogy hogyan vigyázzunk testi épségünkre? Ez egy nehéz kérdés, főleg a gyerekek számára, akik azt hiszik, hogy a világ egy nagy játszótér. A játék segít megtanítani, hogy hogyan kerüljük el a különböző veszélyforrásokat, és hogy biztonságosan végezzük mindennapi tevékenységünket. A helytelen viselkedési formát ábrázoló képkártyát párosítják a helyes viselkedési formát ábrázoló képkártyával. A készlet tartalma: 34 db képkártya 9×9 cm-es (amik 17 különböző szituációt ábrázolnak 17 „jó” és 17 „rossz” döntéssel), pedagógiai útmutató, önellenőrző rendszer. Praktikus tároló kofferban.

Kategóriák

Go to Top