KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Biztonság és baleset megelőzés AKR

8500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Hogy hogyan vigyázzunk testi épségünkre? Ez egy nehéz kérdés, főleg a gyerekek számára, akik azt hiszik, hogy a világ egy nagy játszótér. A játék segít megtanítani, hogy hogyan kerüljük el a különböző veszélyforrásokat, és hogy biztonságosan végezzük mindennapi tevékenységünket.
A helytelen viselkedési formát ábrázoló képkártyát párosítják a helyes viselkedési formát ábrázoló képkártyával.

A készlet tartalma:
34 db képkártya 9×9 cm-es (amik 17 különböző szituációt ábrázolnak 17 „jó” és 17 „rossz” döntéssel), pedagógiai útmutató, önellenőrző rendszer.
Praktikus tároló kofferban.

Leírás

Hogy hogyan vigyázzunk testi épségünkre? Ez egy nehéz kérdés, főleg a gyerekek számára, akik azt hiszik, hogy a világ egy nagy játszótér. A játék segít megtanítani, hogy hogyan kerüljük el a különböző veszélyforrásokat, és hogy biztonságosan végezzük mindennapi tevékenységünket. A helytelen viselkedési formát ábrázoló képkártyát párosítják a helyes viselkedési formát ábrázoló képkártyával. A készlet tartalma: 34 db képkártya 9×9 cm-es (amik 17 különböző szituációt ábrázolnak 17 „jó” és 17 „rossz” döntéssel), pedagógiai útmutató, önellenőrző rendszer. Praktikus tároló kofferban.

Kategóriák

Go to Top