Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok>Én is tudok beszélni! 1. – Munkatankönyv a beszédjavító általános iskola számára

Én is tudok beszélni! 1. – Munkatankönyv a beszédjavító általános iskola számára

Elfogyott

A munkatankönyv kizárólag feladatokat tartalmaz. Alkalmazása a beszédjavító általános iskolákban, valamint a beszédjavító (logopédiai) csoportokban és osztályokban – a dadogás terápiájához, a kiejtés tanítása, tanulása egész folyamatában, a betûtanítás elõkészítése során és az olvasási zavarok javításában – egyaránt használható.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A munkatankönyv kizárólag feladatokat tartalmaz. Alkalmazása a beszédjavító általános iskolákban, valamint a beszédjavító (logopédiai) csoportokban és osztályokban – a kiejtés tanítása, tanulása egész folyamatában, a betűtanítás előkészítése során és az olvasási zavarok javításában – egyaránt használható. Anyaga a gyerekek kiejtési zavaraitól függően gyakoroltatható. Mivel a kiejtést hallani, minősíteni és a hibát azonnal korrigálni szükséges, a feladatok felnőtt jelenlétében végezhetők. A már kialakított beszédhangok helyes ejtésének rögzítése és automatizálása a klasszikus logopédiai gyakorlatok rendszere szerint folyik: szótag-, szó-, mondat- és összefüggő szöveges feladatokban.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.