KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Bingo Érzések hangjai AKR

17990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A játék segítségével egyrészt a tanulók könnyedén elsajátíthatják, azt, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az alapvető érzelmeket, hiszen a gyermek személyiségfejlődésében alapvető fontosságú saját és mások érzelem- kifejezésének felismerése. Másrészt bővül szókincsük, kifejezőkészségük, fejlődik kommunikációs képességük.
A játékot kétféle módon lehet játszani.
1. A tanulók a megfelelő hanghoz társítják a megfelelő kék kerettel ellátott képkártyát, úgy hogy a piros korongot arra az érzelmet kifejező kép részre teszik, amelyet a CD-ről felismertek.
2. A tanító felmutat egy piros kerettel ellátott képkártyát és kérdéseket tesz fel róla

A készlet tartalma:
24 db érzelmeket kifejező képkártya (12 db kék kerettel, 12 db piros kerettel),
60 db piros korong,
1 db MP3 CD, mely 24 db, érzelmeket kifejező hangfelvételt tartalmaz (pl. nevetés, sírás) és használati útmutató az MP3 CD-hez.
Praktikus tároló kofferban.

Leírás

A játék segítségével egyrészt a tanulók könnyedén elsajátíthatják, azt, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az alapvető érzelmeket, hiszen a gyermek személyiségfejlődésében alapvető fontosságú saját és mások érzelem- kifejezésének felismerése. Másrészt bővül szókincsük, kifejezőkészségük, fejlődik kommunikációs képességük. A játékot kétféle módon lehet játszani. 1. A tanulók a megfelelő hanghoz társítják a megfelelő kék kerettel ellátott képkártyát, úgy hogy a piros korongot arra az érzelmet kifejező kép részre teszik, amelyet a CD-ről felismertek. 2. A tanító felmutat egy piros kerettel ellátott képkártyát és kérdéseket tesz fel róla A készlet tartalma: 24 db érzelmeket kifejező képkártya (12 db kék kerettel, 12 db piros kerettel), 60 db piros korong, 1 db MP3 CD, mely 24 db, érzelmeket kifejező hangfelvételt tartalmaz (pl. nevetés, sírás) és használati útmutató az MP3 CD-hez. Praktikus tároló kofferban.

Kategóriák

Go to Top