KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok>Beszédkészség, szókincs, Figyelem, koncentráció, megfigyelés>Bevásárlás Képes lottó és memóriajáték- Megfigyelést, figyelmet, emlékezetet fejlesztő játék

Bevásárlás Képes lottó és memóriajáték- Megfigyelést, figyelmet, emlékezetet fejlesztő játék

4990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A különböző boltokat megjelenítő képek és az ezekhez tartozó kis képsorozatok mind az egyéni, mind a társasjátékot lehetővé teszik. A memória játék szabálya szerint lefordított képekkel játszható. A csoportosítást segíti a képek hátterének a színe. A kis képsorozat képeinek megtalálásával és megfelelő listához való társításával fejlődik a gyermek figyelme, gondolkodása, emlékezete és bővül a szókincse.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Megfigyelést, figyelmet, emlékezetet fejlesztő képes lottó játék.

A különböző boltokat megjelenítő képek és az ezekhez tartozó kis képsorozatok mind az egyéni, mind a társasjátékot lehetővé teszik. A memória játék szabálya szerint lefordított képekkel játszható. A csoportosítást segíti a képek hátterének a színe. A kis képsorozat képeinek megtalálásával és megfelelő listához való társításával fejlődik a gyermek figyelme, gondolkodása, emlékezete és bővül a szókincse. Évtizedek óta kedvelt társasjáték  a képes lottó, a bevásárlás képkirakó és memória játék a legkisebbeknek.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top