Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás>Betűszelidítő Feladatgyűjtemény a B-D betűtévesztés korrigálására

Betűszelidítő Feladatgyűjtemény a B-D betűtévesztés korrigálására

970 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Betűszelídítő feladatgyűjtemény az olvasási problémák megelőzésében vagy a már kialakult nehézség mérséklésében segítheti az alsó tagozatos gyermekek fejlődését. A feladatoknál alkalmazott betűtípus kifejezetten olvasási nehézséggel vagy diszlexiával küzdő tanulók számára készült. A feladattípusok fokozatosan nehezedő szóanyaggal, játékos kihívásokkal és részképességek mozgósításával segítik a komplex fejlesztést. A három, egyenként 45 feladatot tartalmazó rész bőséges feladatanyagot kínál otthoni gyakorláshoz és iskolai felzárkóztatáshoz, differenciáláshoz egyaránt.

 

Cikkszám: MK0791 Kategóriák: , Címkék: , , Szerző: Gionné Kertész Julianna

Leírás

A Betűszelídítő feladatgyűjtemény a B-D betűtévesztés korrigálására az olvasási problémák megelőzésében vagy a már kialakult nehézség mérséklésében segítheti az alsó tagozatos gyermekek fejlődését. A feladatoknál alkalmazott betűtípus kifejezetten olvasási nehézséggel vagy diszlexiával küzdő tanulók számára készült. A feladattípusok fokozatosan nehezedő szóanyaggal, játékos kihívásokkal és részképességek mozgósításával segítik a komplex fejlesztést. A három, egyenként 45 feladatot tartalmazó rész bőséges feladatanyagot kínál otthoni gyakorláshoz és iskolai felzárkóztatáshoz, differenciáláshoz egyaránt.

 

További információk

Szerző

Gionné Kertész Julianna

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top