KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Korai fejlesztés, Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia, SNI Fejlesztő- és gyógypedagógia>Benned a létra – Ötletek Down-szindrómás kisgyermekek korai fejlesztéséhez

Benned a létra – Ötletek Down-szindrómás kisgyermekek korai fejlesztéséhez

3000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Az alma a fájától – Különleges igényű gyerekek című könyv olyan szülőkről és gyermekeikről szól, akik különböznek az átlagtól. A több mint háromszáz meginterjúvolt család között akad, amelyik a siketséggel, más a Down-szindróma vagy az autizmus kihívásaival szembesül; de csodagyerek is felbukkan a könyv szereplői között, ahogyan olyan is, aki erőszakban fogant, vagy idővel ráébredt, hogy nem a biológiai neméhez tartozik.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Benned a létra című könyv Kissné Haffner Éva szakmai munkájának összegzéseképpen született meg a munkatársak és a szülők unszolására. Könyvében  gyakorlati segítséget nyújt a Down szindrómás csecsemők és kisgyerekek korai fejlesztéséhez, bonyolult szakszavakat mellőzve, a gyakorlat  nyelvére lefordítva. A gyakorlatok otthon elvégezhetőek, eszközigényük is elkészíthető. Rövid elméleti bevezető után apró lépésekkel halad előre a gyermek születésétől, kapaszkodót nyújtva szülőknek, családtagoknak.

A tartalomból:
A korai intervenció fogalma
Mozgásfejlesztés
A finommotorika és a vizuomotoros koordináció
A kommunikáció fejlesztése
A megismerő tevékenység fejlesztése
A szocialis-érzelmi élet alakítása

Szerző: Kissné Haffner Éva


 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top