KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok, Figyelem, koncentráció, megfigyelés, Kártyajátékok, Megismerő játékok, Sorrendiség>Batanimo készségfejlesztő kártyajáték – Kisebb-nagyobb, egyforma fogalmak gyakorlásához

Batanimo készségfejlesztő kártyajáték – Kisebb-nagyobb, egyforma fogalmak gyakorlásához

3890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Nagyon izgalmas játék a kicsik számára, hogy megtanulják az állatok méretét és ezzel együtt a kicsi, nagy, egyforma fogalmát. 3-6 éveseknek.

Leírás

Kiváló eszköz, hogy a kicsik könnyen megtanulják a kicsi, a nagy, a kisebb- nagyobb, egyforma fogalmát. Játékszabály: Osszuk ki a kártyákat minden játékosnak azonos mennyiségű lapot. Minden játékos paklit készít a lapjaiból és lefelé fordítva maga elé helyezi azokat. A játékosok egyszerre felfordítják a paklijuk tetején az első lapot. Akinek a lapján a legnagyobb állat van, az nyeri a kört és megnyeri a lapokat. Ha egyforma nagy állatokat raknak a játékosok, azt kell mondaniuk Csata. Mindegyik játékos tesz egy következő lapot a lent lévő lapja tetejére, lefelé fordítva. Majd tesznek egyet felfelé fordítva. Aki a nagyobb állatot tette nyeri a kört és viheti a lapokat. Azok a gyerekek, akik nem tudnak még számolni könnyen megállapíthatják, hogy ki nyeri el lapokat, úgy, hogy összehasonlítják az állatok méreteit. A játék vége: Az nyeri a játékot, aki megnyeri az összes kártyalapot.

Kategóriák

Go to Top