KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok>Kártyajátékok, Matematikai játékok>Bata Plus Számcsata – Kártyajáték számolással fűszerezve

Bata Plus Számcsata – Kártyajáték számolással fűszerezve

2790 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Kihívás és csatázás egy kis számolással fűszerezve. Kártya alapú társasjáték, 7-12 éveseknek. Ebben a szórakoztató játékban akár három lappal is megnyerheted a csatát.

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: BNDJ5134 Kategóriák: ,

Leírás

Ajánlott életkor:        6 éves kortól

Játékosok száma:      2-5 játékos részére

A doboz tartalma:     36 kártya

A játék célja:              Gyűjtsd be az összes kártyát!

A játék szabálya:       A kártyákat jól keverjük össze és osszuk szét egyenlő számban a játékosok között. A játékosok a kártyákat fejjel lefelé helyezett pakliban tartják maguk előtt. Amikor kezdjük a játékot, vagy egy új kört a játékosok egyszerre felfordítják a paklijuk tetején lévő kártyát. Az a játékos, akié az alacsonyabb értékű lap, dönthet, úgy hogy, egy második kártyát is felfordítsanak. Ha nem, akkor az a játékos nyeri a kőrt, akié a nagyobb értékű kártya.

Amennyiben kéri a második lap felfordítását: felfordítanak még egy kártyát és játékosok összeadják a két felfordított kártya értékét. Akié a magasabb összeg, az nyeri meg, immáron a négy lapot… de ebben az esetben is az alacsonyabb értékű kártyák tulajdonosa dönthet úgy, hogy fordítsanak fel egy harmadik kártyát. Most minden játékos a három kártyája összegét adja össze, és a nagyobb összeget számláló játékos nyeri el az összes kártyát. Azokat a kártyákat, amiket megnyert egy játékos, tegye a paklija alá.

Csata! – azonos pontszám esetén csata következik:

Minden játékos a már felfordított kártya (kártyák) tetejére helyez lefelé fordítva egy újabb kártyát, majd még egyet a számos felével láthatóan. Az a játékos, akié a nagyobb számot mutató felfordított kártya, nyeri meg az összes kártyát a csatából.

Játék vége: Az a játékos nyer, aki begyűjtötte az összes kártyát, az összes játékostól!

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top