KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok, Figyelem, koncentráció, megfigyelés, Kártyajátékok, Logikai játékok, Megismerő játékok, Sorrendiség, Térbeli elhelyezkedés>Bata-miaou – Készségfejlesztő kártyajáték: Több-kevesebb, kisebb-nagyobb, relációk gyakorlása

Bata-miaou – Készségfejlesztő kártyajáték: Több-kevesebb, kisebb-nagyobb, relációk gyakorlása

3220 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Bata-miaou Macskacsata készségfejlesztő kártyajáték a relációk felismerésének gyakorlását segíti. A kedves macskák, cicák, micák, cicusok stb. különböző tevékenységet végeznek méretük (fejlettségük) szerint. A játék közben megtapasztalhatják a kis játékosok, hogy melyik szám mennyivel több a kisebb számnál, melyik cica mennyivel nagyobb a kisebbnél. Ovisoknak készült kártyajáték, de a szülök is kipróbálhatják milyen a lapjárásuk!

Leírás

A Bata-miaou Macskacsata készségfejlesztő kártyajáték a relációk felismerésének gyakorlását segíti. A nagy macska mindent visz! Macska őnagysága viszi a nálánál kisebb cicákat, a nagyobb üti a kisebbet a macskák világában!  A kedves macskák, cicák, micák, cicusok stb. különböző tevékenységet végeznek méretük (fejlettségük) szerint. A játék közben megtapasztalhatják a kis játékosok, hogy melyik szám mennyivel több a kisebb számnál, melyik cica mennyivel nagyobb a kisebbnél. Lapjárástól függően lehet nyerni vagy veszíteni. Ha két játékosnak egyforma nagyságú az ütőlapja, lehet együtt nyávogni külföldiül: miaou, vagy magyarul: nyaú, de hiába, mert egyik sem veheti fel az ütőkártya alatti lapokat. Ovisoknak készült kártyajáték, de a szülök is kipróbálhatják milyen a lapjárásuk!

Ajánlott: 3-6 éveseknek.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top