Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Mesék, versek, ifjúsági könyvek>Mi hiányzik? – Mindenki tud rajzolni sorozat

Mi hiányzik? – Mindenki tud rajzolni sorozat

1995 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Mindenki tud rajzolni sorozat újabb kötete. A könyv feladatai „észrevétlenül” építik az alap kultúrtechnikák (olvasás, írás, leképzés) elsajátításához szükséges vizuális képességeket; a finommotorika (kézügyesség, rajzkészség, íráskészség) fejlesztését természetes élethelyzetben, játékos, kreatív módon teszik lehetővé.

Cikkszám: 3312 Kategóriák: , Szerző: Barabás Zsófi, Moiser Zsuzsa

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

“Hogy mi hiányzik? Amikor a fiam kicsi volt, imádta az olyan, közösen kitalált meséket, amelyekben ő maga alakíthatta az események menetét és határozhatta meg, kik legyenek a szereplők. A Mi hiányzik című könyvben valami hasonló történik: ötleteket ad, gyönyörű, vidám, titokzatos képeken vázolja fel egy történet részleteit, de nem határozza meg, merre kanyarodjon a cselekmény és a vonal. Közös játékra hív, és talán ez az, ami leginkább hiányzik a gyerekeknek. És persze a felnőtteknek is, csak rá kell ébreszteni őket!” Tóth Krisztina
A könyv feladatai „észrevétlenül” építik az alap kultúrtechnikák (olvasás, írás, leképzés) elsajátításához szükséges vizuális képességeket; a finommotorika (kézügyesség, rajzkészség, íráskészség) fejlesztését természetes élethelyzetben, játékos, kreatív módon teszik lehetővé.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Barabás Zsófi, Moiser Zsuzsa