KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia, Zene, ének, hangszer>Legyél Te is karmester! – Zenei játékok 3-10 éves korig

Legyél Te is karmester! – Zenei játékok 3-10 éves korig

Ft

Elfogyott

Elfogyott

Kiemelt ajánlatunk keretében 1890 Ft helyett most 1700 Ft. A zene rejtelem, a zene talány: a zene játék – játék a javából! Izgalmas, lüktető, és magával ragadó! A jó játék mindig olyan, mint az élet: felfedezni való, mindig új mélységeket, mindig új buktatókat rejt. Elvétjük, elbotlunk, újra kezdjük – addig, amíg célba nem érünk. A zene ilyen. Ha végképp belekeverednénk, álljunk meg, nevessünk egyet, s kezdjük elölről a próbát: nem létezik, hogy végül ne járjunk sikerrel! Eleinte mi, felnőttek irányítjuk a közös éneket, tapsot, zenélést.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2715 Kategóriák: , , Szerző: Balázs Gabriella

Leírás

Kiemelt ajánlatunk keretében 1890 Ft helyett most 1700 Ft. A zene rejtelem, a zene talány: a zene játék – játék a javából! Izgalmas, lüktető, és magával ragadó! A jó játék mindig olyan, mint az élet: felfedezni való, mindig új mélységeket, mindig új buktatókat rejt. Elvétjük, elbotlunk, újra kezdjük – addig, amíg célba nem érünk. A zene ilyen. Ha végképp belekeverednénk, álljunk meg, nevessünk egyet, s kezdjük elölről a próbát: nem létezik, hogy végül ne járjunk sikerrel! Eleinte mi, felnőttek irányítjuk a közös éneket, tapsot, zenélést. Azután adjuk fel a gyerekekre a kis csokornyakkendőt, kézbe a pálcát, s már kezdődhet is a kaland: Legyél te is karmester!

További információk

Szerző

Balázs Gabriella

Kategóriák

Go to Top