KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Drámapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Drámapedagógia alkalmazása – Foglalkozás-leírások alsó tagozatosok számára

Drámapedagógia alkalmazása – Foglalkozás-leírások alsó tagozatosok számára

1690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A drámapedagógiai munka során alkalmazott gyakorlatok alkalmasak a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, érzelmi kifejezésmódon kívül a családi szocializációban mutatkozó hiányosságok pótlására, társas viselkedési készségek fejlesztésére. Ezen túlmenõen olyan alapkészségek fejlesztésére, mint alkotó gondolkodás szabad és spontán megnyilatkozások elérése, kommunikációs szókincs gyarapítása, a másikra figyelõ, másokat tekintetbe vevõ, beleélõ, empátiás viszonyulásra.

Cikkszám: PD039 Kategóriák: , Szerző: Bajai-Gál Ferencné

Leírás

A drámapedagógiai munka során alkalmazott gyakorlatok alkalmasak a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, érzelmi kifejezésmódon kívül a családi szocializációban mutatkozó hiányosságok pótlására, társas viselkedési készségek fejlesztésére. Ezen túlmenõen olyan alapkészségek fejlesztésére, mint alkotó gondolkodás szabad és spontán megnyilatkozások elérése, kommunikációs szókincs gyarapítása, a másikra figyelõ, másokat tekintetbe vevõ, beleélõ, empátiás viszonyulásra. A gyakorlatok alkalmazásának haszna a gyermekek egyéni, kreatív lehetõségeinek felszabadításában, és ennek hatására a teljesítményhelyzetekre való felkészítésben van.

További információk

Szerző

Bajai-Gál Ferencné

Kategóriák

Go to Top