KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Drámapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Drámapedagógia alkalmazása – Foglalkozás-leírások felső tagozatosok számára

Drámapedagógia alkalmazása – Foglalkozás-leírások felső tagozatosok számára

1530 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A dráma tantervben történõ megjelenése lehetõséget biztosít arra, hogy a tanuló a játékélményen keresztül jussanak új ismeretekhez önmagukról és a világról, akár önálló tantárgyként, akár más tantárgyak részeként biztosított idõkeretben. A kötet a felsõ tagozatos nevelõk számára kíván segítséget adni, évfolyamonkénti bontásban, a kerettanterv követelményeinek megfelelõen.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: PD038 Kategóriák: , Szerző: Bajai-Gál F., Elek É., Nagyné Tóth T.

Leírás

A dráma tantervben történõ megjelenése lehetõséget biztosít arra, hogy a tanuló a játékélményen keresztül jussanak új ismeretekhez önmagukról és a világról, akár önálló tantárgyként, akár más tantárgyak részeként biztosított idõkeretben. A Drámapedagógia alkalmazása kötet a felsõ tagozatos nevelõk számára kíván segítséget adni, évfolyamonkénti bontásban, a kerettanterv követelményeinek megfelelõen. A szerzõk törekvése az volt, hogy minél több tantárgy keretében használható foglalkozásokat és drámaórák leírását tegyék közzé.

További információk

Szerző

Bajai-Gál F., Elek É., Nagyné Tóth T.

Kategóriák

Go to Top