KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pszichológia>Mindennapjaink konfliktushelyzetei – Hogyan kerüljük el a konfliktusokat munkahelyünkön és családunkban?

Mindennapjaink konfliktushelyzetei – Hogyan kerüljük el a konfliktusokat munkahelyünkön és családunkban?

Elfogyott

Konfliktushelyzetben gyakran viselkedünk helytelenül, intiutive, nem engedve teret semmiféle mérlegelésnek vagy megfontolásnak. A konfliktusok életünk természetes velejárói, s kreatív funkciójuk, motiváló erejük, személyiségépítő hatásuk is lehet. Nagyon is érdemes tehát megismerkednünk olyan módszerekkel, amelyek tudatosítják bennünk a konfliktuskezelés különféle eszközeit, megismertetnek bennünket a konfliktusok belső természetével, dinamikájával, s amelyek révén megtanulhatjuk, hogy akár tudatos konfliktusgerjesztéssel hogyan keveredhetünk ki megfeneklett helyzetekből.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1752 Kategória: Szerző: B. Zuschlag, W. Thielke

Leírás

Konfliktushelyzetben gyakran viselkedünk helytelenül, intiutive, nem engedve teret semmiféle mérlegelésnek vagy megfontolásnak. A konfliktusok életünk természetes velejárói, s kreatív funkciójuk, motiváló erejük, személyiségépítő hatásuk is lehet. Nagyon is érdemes tehát megismerkednünk olyan módszerekkel, amelyek tudatosítják bennünk a konfliktuskezelés különféle eszközeit, megismertetnek bennünket a konfliktusok belső természetével, dinamikájával, s amelyek révén megtanulhatjuk, hogy akár tudatos konfliktusgerjesztéssel hogyan keveredhetünk ki megfeneklett helyzetekből. A hogyanokra ad választ ez a kiváló könyv – sokoldalúan és szemléletesen, sok-sok gyakorlati példával, valós élethelyzet megjelenítésével.

További információk

Szerző

B. Zuschlag, W. Thielke

Kategóriák

Go to Top