KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia>Az óvodai játék a gyermekközpontúság mutatója

Az óvodai játék a gyermekközpontúság mutatója

2900 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Ez a személyes hangvételű óvodapedagógiai kézikönyv az óvodai szabad játék védelmét hirdeti, miközben Alapprogramunk szellemisége tükrében rámutat, elemzi és értékeli az óvodai mindennapok gyakorlatát.

Cikkszám: SP3113 Kategória: Címke: Szerző: dr. Pálfi Sándor

Leírás

Ez a személyes hangvételű óvodapedagógiai kézikönyv az óvodai szabad játék védelmét hirdeti, miközben Alapprogramunk szellemisége tükrében rámutat, elemzi és értékeli az óvodai mindennapok gyakorlatát. Teszi ezt a szerző, dr. Pálfi Sándor, mint:

óvodapedagógus,

az óvodapedagógus szak képzésfelelőse, vezető oktatója,

az óvodai gyakorlat vezetője,

valamint, mint elismert hazai, külhoni és nemzetközi szakember, aki szakmai hírnevét tudományos fokozattal, óriási óvodapedagógiai és gyakorlati munkásságával, és nem utolsósorban karizmatikus egyéniségével vívta ki.

Az óvodai játék a gyermekközpontúság mutatója című kötetben nem mindennapos módon gyűjtöttük össze a szerző gondolatait. Előadásainak hanganyaga alapján válogattuk csokorba a szakmai anyagot. Mint sorozatszerkesztő, szeretném megosztani azokat az elveimet, amit igyekeztem követni a szerkesztés során, miközben jómagam is számtalan értékes gondolattal gazdagodtam. Így, törekedtem arra:

hogy megőrizzem az előadások közvetlen, szuggesszív stílusát,

hogy érzékeltessem az előadó mély elkötelezettségét az óvodás gyermekek nevelése érdekében,

hogy tetten érhető lehessen az a sokoldalú óvodapedagógiai és -pszichológiai összefüggés, amely az óvodás gyermekek szabad játéktevékenységének jogos szükségletéből adódik,

hogy a jelen hazai és külföldi óvodai gyakorlatról képet kaphassunk,

és hogy az előadások érzelmekkel fűtött hangulatával követésre alkalmas mintát szolgáltassak.

A kifejtés a kedves olvasó számára szakmai élményt kínál, miközben elgondolkodásra és önelemzésre, nevelőmunkájának felülvizsgálatára és megerősítésre készteti. (Körmöci Katalin)

 

 

További információk

Szerző

dr. Pálfi Sándor

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top