KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia>Az óvodai differenciálás mindennapjai (Kérdések-válaszok, megoldások-lehetőségek)

Az óvodai differenciálás mindennapjai (Kérdések-válaszok, megoldások-lehetőségek)

3990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Számtalan kérdés foglalkoztat minket nap mint nap az óvodában, melynek többsége a gyerekekhez, egyéni szükségleteikhez kapcsolódik. De hogyan találjuk meg az egyensúlyt a mindennapi differenciálásban? Ebben nyújt segítséget Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes legújabb könyve.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Kinek és mikor járnak kiváltságok? Mennyire kell szigorúan venni a szokás-szabályrendszert a csoportban? Milyen módszerekkel kelthetjük fel tartósan a gyerekek érdeklődését? Mit kezdjünk a technika vívmányaival az óvodában? Nekünk, óvodapedagógusoknak sok megoldatlan kérdés kering nap mint nap a fejünkben. Ezek többsége a gyerekekhez, az egyéni bánásmódhoz, a differenciáláshoz fűződik. Kérdéseink sokszor megválaszolatlanok maradnak- hiába az évek tapasztalata-, hiszen világunk folyamatosan változik. A lehetséges válaszok, megoldási irányok ebben a kiadványban rejtőznek: Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes összegyűjtötték a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és azokra az egyéni bánásmód, differenciálás tekintetében, több évtizedes tapasztalattal, modern szemlélettel adtak útmutató választ. Ezeket adjuk közre most gyakorlatorientált, kérdés-válasz alapú formában a modern óvodapedagógusok mindennapi munkájának támogatására.

Miről olvashat a kiadványban? #beszoktatás #iskolakezdés #inklúzió #visszacsatolás #homogén/heterogén #kiváltságok #eltérő_kultúrák #örökbefogadás #szivárványcsalád #ünnepek #anyanyelvi_nevelés #összművészetek #kedvelt_mesék # meseátírások #meseélmény #zeneválasztás #rajt #bábjáték #szabadjáték #játék-munka-tanulás #kapcsolatok #udvari_élet #szokás-szabályrendszer #spontaneitás #óvó_bácsik #háziállatok #traumák #modern_technológia #IKT_az_oviban #nézőpontok #nevelést_segítők
Szerző: Bakonyi Anna – Karczewicz Ágnes

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top