Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>>Az óvodai differenciálás mindennapjai (Kérdések-válaszok, megoldások-lehetőségek)

Az óvodai differenciálás mindennapjai (Kérdések-válaszok, megoldások-lehetőségek)

3590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Számtalan kérdés foglalkoztat minket nap mint nap az óvodában, melynek többsége a gyerekekhez, egyéni szükségleteikhez kapcsolódik. De hogyan találjuk meg az egyensúlyt a mindennapi differenciálásban? Ebben nyújt segítséget Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes legújabb könyve.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kinek és mikor járnak kiváltságok? Mennyire kell szigorúan venni a szokás-szabályrendszert a csoportban? Milyen módszerekkel kelthetjük fel tartósan a gyerekek érdeklődését? Mit kezdjünk a technika vívmányaival az óvodában? Nekünk, óvodapedagógusoknak sok megoldatlan kérdés kering nap mint nap a fejünkben. Ezek többsége a gyerekekhez, az egyéni bánásmódhoz, a differenciáláshoz fűződik. Kérdéseink sokszor megválaszolatlanok maradnak- hiába az évek tapasztalata-, hiszen világunk folyamatosan változik. A lehetséges válaszok, megoldási irányok ebben a kiadványban rejtőznek: Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes összegyűjtötték a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és azokra az egyéni bánásmód, differenciálás tekintetében, több évtizedes tapasztalattal, modern szemlélettel adtak útmutató választ. Ezeket adjuk közre most gyakorlatorientált, kérdés-válasz alapú formában a modern óvodapedagógusok mindennapi munkájának támogatására.

Miről olvashat a kiadványban? #beszoktatás #iskolakezdés #inklúzió #visszacsatolás #homogén/heterogén #kiváltságok #eltérő_kultúrák #örökbefogadás #szivárványcsalád #ünnepek #anyanyelvi_nevelés #összművészetek #kedvelt_mesék # meseátírások #meseélmény #zeneválasztás #rajt #bábjáték #szabadjáték #játék-munka-tanulás #kapcsolatok #udvari_élet #szokás-szabályrendszer #spontaneitás #óvó_bácsik #háziállatok #traumák #modern_technológia #IKT_az_oviban #nézőpontok #nevelést_segítők
Szerző: Bakonyi Anna – Karczewicz Ágnes

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák