Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit

Az eredményes iskolakezdésért 1-2-3-4. kötet

5395 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Eredményes iskolakezdésért kiadványsorozat az alapkészségek szerint összegyűjtve tartalmaz fejlesztő feladatokat, melyek megoldását elsősorban 5-7 éves gyerekek számára ajánljuk. A feladatok alkalmazhatók egyéni fejlesztésre (otthoni gyakorlásra), csoportos foglalkozásra és osztálykeretben történő megoldásra egyaránt. A feladatok összeállításánál fontos szempont volt (a tudatos fejlesztés megvalósításán kívül) a játékosság, életszerűség, az iskolai tevékenységek iránti érdeklődés felkeltése. A kötetben alkalmazott jelek a gyerekek számára is elkülöníthetővé és szemléletessé teszik a fejlesztési területeket.  A fejezetek gazdag gyakorlóanyaga lehetőséget ad a gyermek életkora és fejlettségi szintje szerint történő következetes, visszatérő gyakorlásra.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az eredményes iskolakezdésért 1. – Érzékelés, észlelés, emlékezet, figyelem, gondolkodás
Az első kötetben az érzékelés, észlelés, a figyelem, az emlékezet és a gondolkodás fejlesztése valósulhat meg a feladatok megoldása által.

Az eredményes iskolakezdésért 2. – Beszédhanghallás, írásmozgás, szociális viselkedés
A második kötetben a beszédhanghallás, az írásmozgás és a szociális viselkedés fejlesztése valósulhat meg a feladatok megoldása által.

Az eredményes iskolakezdésért 3. – Relációszókincs, elemi számolás, tapasztalati következtetés
A harmadik kötetben a relációszókincs, az elemi számolás és a tapasztalati következtetés fejlesztése valósulhat meg a feladatok megoldása által.

Az eredményes iskolakezdésért 4. – Szókincs, verbális memória, beszédbátorság, ritmusérzék
A negyedik kötetben a szókincs, a verbális memória, a beszédbátorság, a ritmusérzék fejlesztése valósulhat meg a feladatok megoldása által.

A kiadványsorozat alapkészségek szerint összegyűjtve tartalmaz fejlesztő feladatokat, melyek megoldását elsősorban 5-7 éves gyerekek számára ajánljuk. A feladatok alkalmazhatók egyéni fejlesztésre (otthoni gyakorlásra), csoportos foglalkozásra és osztálykeretben történő megoldásra egyaránt. A feladatok összeállításánál fontos szempont volt (a tudatos fejlesztés megvalósításán kívül) a játékosság, életszerűség, az iskolai tevékenységek iránti érdeklődés felkeltése. A kötetben alkalmazott jelek a gyerekek számára is elkülöníthetővé és szemléletessé teszik a fejlesztési területeket.  A fejezetek gazdag gyakorlóanyaga lehetőséget ad a gyermek életkora és fejlettségi szintje szerint történő következetes, visszatérő gyakorlásra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Nagy, Takács

Érdekelhetnek még…