KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Beszédértés, beszédfejlesztés, Pedagógia, gyógypedagógia>Az én családom különleges – Munkafüzet gyermekeknek, akiknek a testvére autizmussal vagy Asperger-szindrómával él

Az én családom különleges – Munkafüzet gyermekeknek, akiknek a testvére autizmussal vagy Asperger-szindrómával él

2000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az én családom különleges munkafüzet célja, hogy segítsen – elsősorban az 5-8 éves gyerekeknek – jobban megérteni autizmussal vagy Asperger-szindrómával élő testvérüket. Segítse a családon belüli őszinte és nyitott párbeszédet az autizmus következményeiről. Bátorítsa és támogassa a testvéreket abban a gondolkodásban, hogy mivel segíthetnének egymásnak. A szülőknek olyan eszközt adjon a kezébe, amellyel mindegyik gyermekük szemszögéből képesek látni a különböző élethelyzeteket. Bátorítsa a család minden tagját, hogy merjenek különlegesként tekinteni magukra és tudjanak örömet találni ebben a különlegességben.

Leírás

Az én családom különleges munkafüzet célja, hogy segítsen – elsősorban az 5-8 éves gyerekeknek – jobban megérteni autizmussal vagy Asperger-szindrómával élő testvérüket. Segítse a családon belüli őszinte és nyitott párbeszédet az autizmus következményeiről. Bátorítsa és támogassa a testvéreket abban a gondolkodásban, hogy mivel segíthetnének egymásnak. A szülőknek olyan eszközt adjon a kezébe, amellyel mindegyik gyermekük szemszögéből képesek látni a különböző élethelyzeteket. Bátorítsa a család minden tagját, hogy merjenek különlegesként tekinteni magukra és tudjanak örömet találni ebben a különlegességben. Az én családom különleges munkafüzet célja, hogy segítségével megláthassuk az autizmus pozitív oldalát. A munkafüzet csak a gyermek szüleivel történő részletes egyeztetés után használandó!

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top