KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematikai készség, Oktatási segédeszközök>Lapot kérünk! – Matematikai kompetenciákat fejlesztő készlet 1-4. osztályosoknak

Lapot kérünk! – Matematikai kompetenciákat fejlesztő készlet 1-4. osztályosoknak

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A lapot kérünk! Című taneszköz a matematika tantárgyhoz kínál bármely módszer vagy tankönyvcsalád mellett használható játékot, és egész alsó tagozatba végigkíséri a gyermekek munkáját. Mindezt úgy teszi, hogy a kisdiákok örömmel tanulnak, miközben a pedagógusok hatékony segítséget kapnak. A doboz hat alapjátékot tartalmaz számtalan variációval és témával, amelyek segítségével elsajátítható, gyakorolható, készségszintre emelhető az általános iskola 2-4. évében megtanulandó alapismeretek bagy hányada.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2965 Kategóriák: , Szerző: Auth Andrea

Leírás

A lapot kérünk! Című taneszköz a matematika tantárgyhoz kínál bármely módszer vagy tankönyvcsalád mellett használható játékot, és egész alsó tagozatba végigkíséri a gyermekek munkáját. Mindezt úgy teszi, hogy a kisdiákok örömmel tanulnak, miközben a pedagógusok hatékony segítséget kapnak. A doboz hat alapjátékot tartalmaz számtalan variációval és témával, amelyek segítségével elsajátítható, gyakorolható, készségszintre emelhető az általános iskola 2-4. évében megtanulandó alapismeretek bagy hányada. Úgy, hogy a gyerekeket hagyjuk játszani. A játékdoboz főleg 3-5 fős gyerekcsoportok részére tartalmaz fejlesztő feladatokat, de párokban és egyénileg is jól használható. A játékok a tananyag nagy részét lefedeik, és célirányosan koncentrálnak a megtanulandó ismeretekre. A műveleti területek köött megtalálható a számolás, összeadás, kivonás, szorzás, osztás, a maradékos osztás, a mértékegységek, a szöveges feladatok stb.

További információk

Szerző

Auth Andrea

Kategóriák

Go to Top