Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Tesztek>Amit az óvónõnek észre kell venni – Tájékozódó vizsgálat a nagycsoportos óvódások képesség- és készségszintjérõl

Amit az óvónõnek észre kell venni – Tájékozódó vizsgálat a nagycsoportos óvódások képesség- és készségszintjérõl

2980 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A gyûjtemény célja, hogy a szerzõk elméleti és gyakorlati tapasztalataikat összesítve segítséget nyújtson az óvodapedagógusoknak megelõzni, idõben észrevenni, okosan korrigálni a hiányosságokat. Szakszerûen, mégis közérthetõen fogalmazták meg azokat az információkat, amelyek segítségével ráismerhetõvé és azonosíthatóvá válnak a különbözõ részképességek és azok hiányosságai, a pszichológiai rendellenességek.

Cikkszám: 1124 Kategóriák: ,

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Tájékozódó vizsgálat a nagycsoportos óvodások képesség- és készségszintjérõl gyûjtemény célja, hogy a szerzõk elméleti és gyakorlati tapasztalataikat összesítve segítséget nyújtson az óvodapedagógusoknak megelõzni, idõben észrevenni, okosan korrigálni a hiányosságokat. Szakszerûen, mégis közérthetõen fogalmazták meg azokat az információkat, amelyek segítségével ráismerhetõvé és azonosíthatóvá válnak a különbözõ részképességek és azok hiányosságai, a pszichológiai rendellenességek. A hangsúlyt az óvodai megelõzõ, preventív munkára helyezik.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.