Főoldal>Óvodapedagógia, Tesztek>Amit az óvónõnek észre kell venni – Tájékozódó vizsgálat a nagycsoportos óvódások képesség- és készségszintjérõl

Amit az óvónõnek észre kell venni – Tájékozódó vizsgálat a nagycsoportos óvódások képesség- és készségszintjérõl

3480 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A gyûjtemény célja, hogy a szerzõk elméleti és gyakorlati tapasztalataikat összesítve segítséget nyújtson az óvodapedagógusoknak megelõzni, idõben észrevenni, okosan korrigálni a hiányosságokat. Szakszerûen, mégis közérthetõen fogalmazták meg azokat az információkat, amelyek segítségével ráismerhetõvé és azonosíthatóvá válnak a különbözõ részképességek és azok hiányosságai, a pszichológiai rendellenességek.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: FL1124 Kategóriák: ,

Leírás

A Tájékozódó vizsgálat a nagycsoportos óvodások képesség- és készségszintjérõl gyûjtemény célja, hogy a szerzõk elméleti és gyakorlati tapasztalataikat összesítve segítséget nyújtson az óvodapedagógusoknak megelõzni, idõben észrevenni, okosan korrigálni a hiányosságokat. Szakszerûen, mégis közérthetõen fogalmazták meg azokat az információkat, amelyek segítségével ráismerhetõvé és azonosíthatóvá válnak a különbözõ részképességek és azok hiányosságai, a pszichológiai rendellenességek. A hangsúlyt az óvodai megelõzõ, preventív munkára helyezik.

Kategóriák

Go to Top