KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Művészetek, zene, Óvodapedagógia>Apró kezek, nagy művészek – 12 kidolgozott projektterv

Apró kezek, nagy művészek – 12 kidolgozott projektterv

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Apró kezek, nagy művészek kötet 12 kidolgozott projektterv, mely gyakorlatban megvalósított ötleteivel segítséget nyújt a komplex művészeti tevékenységek óvodai megvalósulásához! A könyv egyéves, komplex művészeti projektet tartalmaz színes képekkel, ötletekkel, a változatos, komplex művészeti nevelés jegyében.

 

Cikkszám: NT3377 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A vizuális nevelés az óvodai élet fontos pillére. Éppen ezért az óvodapedagógusok folyamatosan keresik az újdonságokat, melyeket megvalósíthatnak a gyerekekkel. Szélinger Henriett az Apró kezek, nagy művészek könyvében olyan új ötletekkel gazdagítja az óvodai mindennapokat, melyeket a csoportjával megvalósított, és a Babo Factory Facebook oldalán nagy sikerrel be is mutatott: 12 festményt alkottak újra óvodásaival, melyek minden hónap egy adott ünnepéhez vagy világnapjához kapcsolódnak, így az alkotások komplex módon illeszkedtek be az óvodások hétköznapjaiba.

Ebben az óvodapedagógiai projektterv gyűjteményben közreadjuk a 12 izgalmas projekt tervét, a megvalósítás lépéseit és az ezeket bemutató színes gyermekmunkákat. Reméljük, a gazdag ötletgyűjteményből mások is ihletet merítenek, és egyre több óvodában elterjed majd a komplex művészeti nevelés.

„Egy érdekes tevékenységsorozatnak indult a projekt, és várakozásaimat felülmúlva kinőtte magát. Óvodásaim hónapról hónapra szívesebben kapcsolódtak be a művészeti tevékenységekbe. Várták a következő lehetőséget, és mivel az újdonságról otthon is beszámoltak, a szülők boldogan lettek partnerek a megismerési folyamatokban.” (A szerző)

„Mindezek mellett egy külön ajándék mindannyiunk számára az egyes fejezetek vége, amelyekben arra látunk példákat, hogy hogyan, milyen módon lehetséges az adott festőt, festményt és témakört egyéb művészeti ágakkal – a komplexitás még szélesebb megvalósításával – összehozni.”

 

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top