KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, beszédkészség fejlesztese, Beszédértés, beszédfejlesztés, Óvodai előkészítő>Anyanyelvi nevelés 2-3- éveseknek – Gyakorló foglalkoztatófüzet

Anyanyelvi nevelés 2-3- éveseknek – Gyakorló foglalkoztatófüzet

Elfogyott

Az anyanyelvi nevelés gyakorló foglalkoztatófüzet 2-3 éves óvodásoknak, mely az anyanyelvre és a nyelvtani tudás megalapozására fókuszál. A gyermekek motiválását segítik az érdeklődést felkeltő matricák.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A zökkenőmentes iskolakezdés, az iskolai tanulmányok sikerességét nagyban befolyásolja a nyelv és beszédkészség, a kommunikáció fejlettsége. Az anyanyelvi nevelés gyakorló füzet feladatai felölelik az anyanyelvi fejlesztés szinte minden területét, olyan szinten, ami az 2-3 éves korosztálytól elvárható. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat. A játékos feladatok lehetőséget adnak arra, hogy megismerjék önmagukat, testüket, külső kinézetüket, jellemzőiket. A gyermekek motiválását segítik az érdeklődést felkeltő matricák, amelyek használata változatossá, játékossá teszik az ismeretszerzést, segítik a figyelem fenntartását.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top