KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érzelmi intelligencia EQ, érzelmi nevelés, Pszichológia>Hogyan hozzuk ki belőlük a legtöbbet? Nehezen kezelhető gyerekek

Hogyan hozzuk ki belőlük a legtöbbet? Nehezen kezelhető gyerekek

Elfogyott

A szerzõ remek stílusban, sok-sok humorral, iróniával és õszinte szeretettel mutatja be a Manipulátorokat, az Alkudozókat, a Szónokokat és a nehezen kezelhetõ gyerekek többi típusát. Az olvasó, miközben a könyv pompás szórakozást nyújt számára, szinte minden oldalon új és új felfedezést tesz, nem kevés eséllyel arra, hogy egyszer csak saját gyermekeire vagy tanítványaira ismer. Hasznos, – nem egyszer nagyon szellemes – nevelési útmutató.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: VBL1305 Kategóriák: , Szerző: Andrew Fuller

Leírás

A világhírû ausztrál klinikai pszichológus és családterapeuta segít derûsebben szemlélni a serdülõket és dühöngõ éveiket éppúgy, mint a problémás rosszcsontokat, akik egész kicsi koruktól annyi borsot törnek a felnõttek és tárasik orra alá. A szerzõ remek stílusban, sok-sok humorral, iróniával és õszinte szeretettel mutatja be a Manipulátorokat, az Alkudozókat, a Szónokokat és a nehezen kezelhetõ gyerekek többi típusát. Az olvasó, miközben a könyv pompás szórakozást nyújt számára, szinte minden oldalon új és új felfedezést tesz, nem kevés eséllyel arra, hogy egyszer csak saját gyermekeire vagy tanítványaira ismer. Hasznos, nem egyszer nagyon szellemes – nevelési útmutatóinak legfontosabb alapelve: a nehezen kezelhetõ gyerekeket nem szabad betörni, mint a musztángokat, együtt kell mûködni velük, és együttmûködésre kell késztetni õket.

További információk

Szerző

Andrew Fuller

Kategóriák

Go to Top