KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Az állatok és a természet hangjai CD-vel AKR

17820 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A játék célja, hogy a gyermekek megtanuljanak megkülönböztetni 25-féle állathangot, és felismerjék a hozzájuk tartozó neveket (képek). Első lépésben megtanulják megkülönböztetni az egyes hangokat, és hozzájuk rendelni a megfelelő nevet (képet). A következő lépésben már csak a hangokat hallják és ez alapján kell kiegészíteniük a képpel.
A játék tartalma: Audio CD több nyelven + 25 kétoldalas fotó (az egyik oldalon a hangot kibocsájtó állat nagyméretű képe látható, hátoldalán pedig egy 6 képből álló “lottó”) + 150 db piros korong.
Összesen akár 25 gyermek is játszhat, ideális az egész osztály számára!

Leírás

A játék célja, hogy a gyermekek megtanuljanak megkülönböztetni 25-féle állathangot, és felismerjék a hozzájuk tartozó neveket (képek). Első lépésben megtanulják megkülönböztetni az egyes hangokat, és hozzájuk rendelni a megfelelő nevet (képet). A következő lépésben már csak a hangokat hallják és ez alapján kell kiegészíteniük a képpel. A játék tartalma: Audio CD több nyelven + 25 kétoldalas fotó (az egyik oldalon a hangot kibocsájtó állat nagyméretű képe látható, hátoldalán pedig egy 6 képből álló “lottó”) + 150 db piros korong. Összesen akár 25 gyermek is játszhat, ideális az egész osztály számára!

Kategóriák

Go to Top