Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Megismerő játékok, Nyelvtanulás, Oktatási segédeszközök>Állat lottó – 72 különböző állat képkártya AK20526

Állat lottó – 72 különböző állat képkártya AK20526

12800 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

72 db különböző állatot tartalmazó lottó. A játék során a gyermekek kétféleképpen társíthatják a kártyákat: képet képpel és képet az állat nevével. A társasjáték fejleszti a gyermekek szókincsét. A játékot összesen 12 GYERMEK játszhatja. A játék tartalma: 12 db kartonlap (mindegyik 6 db különböző állat képét ábrázolja) + 72 db kártya (a kartonlapok kiegészítéséhez) + 72 db matrica az állatok nevével, melyek az egyes állatokat ábrázoló kártyák hátoldalára ragasztható.
Pedagógiai útmutatóval.

Leírás

72 db különböző állatot tartalmazó lottó. A játék során a gyermekek kétféleképpen társíthatják a kártyákat: képet képpel és képet az állat nevével. A társasjáték fejleszti a gyermekek szókincsét. A játékot összesen 12 GYERMEK játszhatja. A játék tartalma: 12 db kartonlap (mindegyik 6 db különböző állat képét ábrázolja) + 72 db kártya (a kartonlapok kiegészítéséhez) + 72 db matrica az állatok nevével, melyek az egyes állatokat ábrázoló kártyák hátoldalára ragasztható. Pedagógiai útmutatóval.

Kategóriák

Go to Top