KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia>A-Z óvoda: Karczewicz Ágnes óvodai módszere a gyakorlatban 40 év gyakorlattal, ötletekkel, történetekkel, tervekkel

A-Z óvoda: Karczewicz Ágnes óvodai módszere a gyakorlatban 40 év gyakorlattal, ötletekkel, történetekkel, tervekkel

4190 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Karczewicz Ágnes az óvodapedagógiában közismert és elismert módszertanát Freinet, Montessori, Waldorf, Rogers, Reggio pedagógiájára alapozva, környezeti, hagyományőrző, művészeti programokkal, technikákkal, módszerekkel bővítette, melyet kulcsszavas rendezésben ad közre azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen ismerik meg 40 év tapasztalatát.  Mindezt gyakorlatorientáltan, élményszerűen teszi, sok-sok ötlettel, játékleírással, tervezettel, ezáltal az A-Z óvoda kötet bármikor elővehető módszertani segédkönyvként funkcionál.

Cikkszám: NT2258 Kategória: Címke: Szerző: dr. Pálfi Sándor

Leírás

Karczewicz Ágnes az óvodapedagógiában közismert és elismert módszertanát Freinet, Montessori, Waldorf, Rogers, Reggio pedagógiájára alapozva, környezeti, hagyományőrző, művészeti programokkal, technikákkal, módszerekkel bővítette, melyet kulcsszavas rendezésben ad közre azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen ismerik meg 40 év tapasztalatát.  Mindezt gyakorlatorientáltan, élményszerűen teszi, sok-sok ötlettel, játékleírással, tervezettel, ezáltal a kiadvány bármikor elővehető módszertani segédkönyvként funkcionál.

A sok-sok történet segítségével magunk is a Cinege csoport részesei lehetünk, a magunkévá tehetjük a praktikus ötleteket, melyek mind a gyerekek, mind a szülőkkel való kommunikációban hasznos segítség lehet a számunkra.Ági módszertana a gyerekekre épít, így az a 21. századi alfa generációhoz, a ma gyerekéhez és a szüleihez ad kulcsot, ezáltal olyan problémákra, nehéz helyzetekre is megadja a választ, amivel 2019-ben az óvodapedagógus küzd.

 

 

 

További információk

Szerző

dr. Pálfi Sándor

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top