KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Iskola-előkészítő, Matematikai előkészítő>A számok világa – Szintfelmérő feladatok 6-7 éves óvodásoknak

A számok világa – Szintfelmérő feladatok 6-7 éves óvodásoknak

Elfogyott

A matematika és a számolás elsajátítása az egyik legfontosabb kompetencia az életben. Nem lehet elég korán elkezdeni gyakorlását. A számok világa számtan munkafüzet segít abban, hogy a gyermek már óvodás korában, az iskolára felkészülve megkezdje a számok világának megismerését.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A számok világa matematikai foglalkoztató füzetünkben összegyűjtöttük azokat a matematikai ismereteket, feladattípusokat, melyek segítik az iskolába készülő gyermekeket a matematikai törvényszerűségek felismerésében, a sikeres iskolakezdésben. A szülőknek lehetőség arra, hogy megfigyeljék, felmérjék gyermekük képességeit, ismereteit vagy hiányosságait, a feladatokhoz való hozzáállását, kitartását. A gyerekeknek játék, hiszen a feladatok alkalmazkodnak életkori sajátosságaikhoz: játékosak, építenek élményeikre, tapasztalataikra, differenciálásra adnak lehetőséget, biztosítják a sikerélményt, az önálló munkavégzés örömét. A munka megkívánja felnőtt jelenlétét, hiszen el kell olvasni és közösen értelmezni kell a feladatot. Ez jó alkalom arra, hogy tanulási technikákat mutassunk a gyereknek: balról olvasunk és írunk, ne lépjünk ki a vonalból, ne gyűrjük a lapot, tisztán dolgozzunk és az elkezdett feladat megoldását fejezzük be. A témákhoz kapcsolódóan beszélgessünk és legfőképpen dicsérjük sokat!

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top